Gallerie 1 Gallerie 2 Gallerie 3 Gallerie 4 Gallerie 5 Gallerie 6 Gallerie 7 Gallerie 8 Gallerie 9 Gallerie 10

De WooDoo Burt: Gemaakt van een Shakespeare Woo Doo, zinkend, kleur: Burt , herspoten door Ove Bjorkqvist.
V2 Acid: drijvend 18 cm, kleur: acid rain. Gebouwd door Ove Bjorkqvist.
TekNeek: drijvend 16 cm, kleur: "F.Negative". Gebouwd door Ove Bjorkqvist.
SSR Silver: Gemaakt van een Rapala Super Shad Rap, zinkend, verzwaard, kleur: Silver Pearch, Herspoten door Ove Bjorkqvist.
SSR PuMu: Gemaakt van een Rapala Super Shad Rap, zinkend, verzwaard, kleur: RedBlack, Herspoten door Ove Bjorkqvist.
Sledge Red Diamond: drijvend 17 cm, kleur: Red Diamond (op fl. geel). Gebouwd door Ove Bjorkqvist.
Sledge Papukaija: drijvend 12 cm, kleur: "parrot". Gebouwd door Ove Bjorkqvist.
Manta greyback: zinkend 20 cm, kleur: grayback. Gebouwd door Ove Bjorkqvist.
Magi Makrilli: Rapala Magnum 18 cm, kleur: blue mackarel. Gebouwd door Ove Bjorkqvist.
Ludela Slim Makrill: Ludela 2, drijvend, kleur: blue mackarel. Gebouwd door Ove Bjorkqvist.
Ludela Abborre(perch): Ludela 2, drijvend, kleur: golden perch. Gebouwd door Ove Bjorkqvist.
Kulta-ahven: Ace Slider drijvend 18 cm kleur: "golden perch". Gebouwd door Ove Bjorkqvist.
Griz Pilvi: Griz zinkend 15 cm, kleur: "cloud". Gebouwd door Ove Bjorkqvist.
Ace Medic: drijvend 17 cm, kleur: zilver-groen-fl. geel. Gebouwd door Ove Bjorkqvist.
De Sigaar. Gebouwd door Frankie Francois.
De Veggy Kleur: Red Tiger. Gebouwd door Frankie Francois.
De Joker. Kleur: Dark Perch. Gebouwd door Frankie Francois.
Twee prachtige spinnerbaits. Gebouwd door Mark Bartlet uit Canada.
Wederom twee geweldige spinnerbaits. Ook deze zijn gebouwd door Mark Bartlet uit Canada.
Een grandma kopie. Deze is gebouwd door Jonathan Stilkenboom.
Dit zijn 2 pluggen die diep lopen en waarbij het trekoog op de lip geplaatst is. En ingebouwde ratels. Wat de grote zwemlip betreft, deze is eerst in de plug gelijmd en daarna een gat geboord door de plug en de lip en daarin weer een stalen pennetje gelijmd. Deze zijn gebouwd door Jack van Mortel.
Zelfde dieplopende pluggen als hiervoor. Eveneens gebouwd door Jack van Mortel.
Deze 2 jerkbaits jerkbaits zijn speciaal gemaakt voor het jerktrollen. Ze zijn 14 cm. lang en hebben een kantelende aktie waarbij ze bij een versnelling ineens uitslaan naar links of rechts. Ze zijn gebouwd door Jack van Mortel.
En een echte bananenplug !! Heeft een mooie actie en gaat zeker veel vegetarische snoek opleveren. Hij is gebouwd door Jack van Mortel.
Een mooie verzameling streamers . Gebouwd door Wim Kok.
Divani spinnerbait (21-23cm lang). Met 9mm diameter parels (volle) en er zitten er drie onder de spoel en 8 ervoor. Maat 7 colorado bladen. Dubbelbladige lijken slechter te werken dan enkelbladige. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Version 1: met twee # 7/0 enkele haken, met een framepje aan elkaar gezet, 26g olijflood, enkel indiana blad #8 (34cm lang). Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Version 2: #6 + #7 colorado blad, doorgeboord 28g wartellood als gewicht, 2x 7/0 enkele spinnerbaithaken (36cm lang). Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Version 3: maat 7 wilgenblad (zelf gespoten in roos) en maat 7 colorado blad, 60g wartellood doorgeboord, zelfde haken (36cm lang). Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Divani Creek Chubs: gemaakt van de tweedelige pluggenblank van Moore's Lures en een RVS lip vanb Moore's Lures. Mooe slangachtige actie en loopt zeer ondiep. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Divani inline bucktails: spoel met bucktail haar (tied coil), 1 volle parel van 7mm onder de coil, 6 erboven en een maat 7 inline spinnerblad. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Divani surface buzzer: een mustad 2/0 roundbend haak gebonden met wat bucktail, 3 holle parels van 3mm diameter en een buzzerblad (blad is ongeveer een 4cm lang). Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Divani fat breams. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Divani waker/no-twitch/speirs: de no-twitch en de speirs komen binnenkort op de site te staan, de waker is een copy van de eerste glider die Dirk ooit maakte. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Divani bucktailspinnerbaits deep runners: 3 volle parels van 9mm onder de spoel, dan opnieuw drie volle van 9mm, dan een 16g spinnerlijfje, dan nog een volle parel van 9mm. Ik gebruik een maat 7 colorado blad en een maat 3 crane swivel. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Divani bucktailspinnerbaits: de ene is gebonden op een moore's lures 45g spinnerbait blank met een gebonden maat 7/0 enkele haak (spinnerbait trailer haak), er staat een maat 7 en een maat 5 colorado blad op. De andere is een divani bucktailspinnerbait met 3 volle parels van 7mm onder de spoel, vier ervoor, dan een spinnergewicht van een gram of 8, dan nog een parel, er staat een maat 7 colorado blad op. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Een nieuwe Lollie. 11 cm Glider, suspending te maken door dubbele splitringen te bevestigen. Gewicht is ongeveer 30 gram. Gebouwd door Haakon.
Twee maal de divanni twitchbait. Gebouwd door Frans Hossenbux.
Een kleine Buzzbait gemaakt door Gilles De Roeck.
Een mooie kleine baarsplug gemaakt door Gilles De Roeck.
Kees Ravenzwaaij maakte deze 7 cm lange plug uit een drempel van 16 mm dik beuken hout. De kleur is een gouden fire tiger variant.
Een 12 cm kleine glider met een gewicht van ongeveer 60 gr. Gemaakt door Kjelle Lundberg.
Een 18 cm lange flanker. Loopt 1 meter diep en flankt mooi naar links en rechts uit als binnengevist wordt. Gemaakt door Kjelle Lundberg.
Een hybride van 15 cm lang. Weegt 95 gram. Heeft een korte uitslaande actie. Gemaakt door Kjelle Lundberg.
Een 16 cm lange glider. Weegt 100 gram. Gemaakt door Kjelle Lundberg.
Een 15 cm lange hybride. Weegt 85 gram en heeft behoorlijk wat schittering op zijn buik. Gemaakt door Kjelle Lundberg.
Een 16 cm lange glider. Hij weegt 100 gram en beweegt behoorlijk wat in het water. Wat dan volgens de maker weer zorgt voor een behoorlijke aantrekkingskracht. Gemaakt door Kjelle Lundberg.
Boven een firetiger abachi glider van 17 cm lang en 95 gram. In het midden een fluo - tiger glider, 16 cm lang en 85 gram. Onder een eiken glider langzaam zinkend van 16 cm lang en 90 gram. Allen gemaakt door Kjelle Lundberg.
Boven een eiken glider van 20 cm lang en 110 gram. Onder een vuren glider van 18 cm lang en 120 gram. Gemaakt door Kjelle Lundberg.
Een 18 cm zig-zag gemaakt van teak hout. Gemaakt door Kjelle Lundberg.
Gallerie 1 Gallerie 2 Gallerie 3 Gallerie 4 Gallerie 5 Gallerie 6 Gallerie 7 Gallerie 8 Gallerie 9 Gallerie 10