Gallerie 1 Gallerie 2 Gallerie 3 Gallerie 4 Gallerie 5 Gallerie 6 Gallerie 7 Gallerie 8 Gallerie 9 Gallerie 10

Een super jerkbait. Gebouwd door Kjelle Lundberg.
Een mooie flanker. Gebouwd door Kjelle Lundberg.
Deze geweldige plug is gebouwd door Kjelle Lundberg.
Deze mooie jerkbait werd ook door Kjelle gebouwd.
Het Platje is een jerkbait gebouwd door Falco. Hij noemde deze jerkbait naar een bijnaam van een brasem.
De Agressor is 9cm lang. Weegt ongeveer 25 gram en is gemaakt van vuren. Hij slaat mooi uit van links naar rechts. Ook deze is gemaakt door Falco.
Deze softbaits zijn gemaakt door Dieter uit Duitsland.
Deze softbaits zijn gemaakt door Dieter uit Duitsland.
Deze softbaits zijn gemaakt door Dieter uit Duitsland.
Deze pluggen zijn gemaakt door Sietze Dijkstra. De afwerking is door Peter Kikkert gedaan. De pluggen zijn drijvend en lopen ongeveer op 1.5 meter.
Dit is de Ziggie, een jerkbait die de aktie van een fatso heeft. Hij is 10 cm lang en gaat maar zo`n 50 cm diep. Perfect voor in de polder. Hij is gebouwd door Otto Brons.
Een handgemaakte jerkbait. Hij is gebouwd door Mark Brouwer.
6 inch Super VG en 6.5 inch Shaker gliders. In silver perch en redhead clown met glitters in de lak. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Divani Slappers 13.5cm. In golden perch, firetiger en TR sucker. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Kopie van 15 cm Darters in walleye tiger en golden tiger. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Twee Tukker kopiŽn. 15 cm Lang in blackbarred cisco en een soort haring patroon. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Een 15 cm Zig Zag glider in golden perch en een 14 cm Zig Zag glider in een tigerpatroon. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Twee 15 cm Zig Zags. In de kleuren sucker en pink sucker. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Een 14cm Globe in yellow/black head, oppervlakte aas. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Vier EP gliders en een VG. In diverse kleuren. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Een Cisco Kid imitatie in TR sucker en een H14 hybride in golden perch. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Deze Divani Toppers zijn oppervlakte pluggen van 10cm lang met twee counterrotating proppelors. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Een Divani No-twitch in upside-down natural perch. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Deze Divani Pike Wackers zijn twee versies van een "draaiende drol". Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Twee Divani Super Vg's, gliders van 16cm, grote versie van de gewone VG. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
De bovenste is een lanzaam zinkende, ongeveer 1 cm dikke, 15 cm lange Jio-jerkbait. De onderste is een jerkbait gebaseerd op het Zalt model. Een duikende, maar drijvende jerkbait, genaamd "Jio-pikebait". Gebouwd door Janne Ovaska.
De bovenste is een 14cm burt jerkbait die ik maakte van een giant jackpot met een cutter mesje en een vijl. Het is een duikende jerkbait. De onderste is een wijd uitslaand plugje met ratel van 12-13cm lang. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Een kopie van een Luhr Jensen Swim Oreno shallow floater in blauw en rood met glitter. Hij is gemaakt van balsa en is 18 cm lang en weegt 70 gram. Gebouwd door Jaygee.
Hier enkele modellen zijn die op onze site te vinden zijn. Sommige naar eigen inzicht een klein beetje "aangepast" door Milco Dobbeling.
Deze Punnisher is getiteld "Finding Punnisher". Deze trendy "Nemo" punnisher is gebouwd door Andrť Koehoorn en Marco Dol.
Dezelfde Finding Punnisher, gefotografeerd vanaf de zijkant.
Dit is een test met holografish papier. Toegepast op een tukker en een dip-dip diver. Gebouwd door Klaasjan Zuidema.
Dit is het baars patroon voor zowel de tukker als het tukkertje. Het tukkertje is trouwens 12 cm en weegt 35 gram. Ideaal voor aan een lichte jerkbaithengel waar hij speciaal voor gemaakt is. Gebouwd door Klaasjan Zuidema.
Een tukker en een tukkertje in de kleur "oranje tijger". Het tukkertje is een verkleinde versie van de gewone tukker. Deze kleur doet het erg goed in wat troebeler water. Gebouwd door Klaasjan Zuidema.
Dit is een klein flippertje van 12 cm in de kleur "oranje tijger". Gebouwd door Klaasjan Zuidema.
Dit is een Beurt (ontwerp van Jerry Bosscher, Snoekjagers Hotspot) in de kleur silver redhead. Gewicht ligt rond de 30 gram, lengte is ongeveer 16 cm. De jerkbait drijft en duikt een cm of 30 bij elke tik met een flinke plons. Gebouwd door Simon van Vegchel.
Dit is een plug gebouwd door Bastiaan van Benthem.
Nog een plug gebouwd door Bastiaan van Benthem.
De Baaldag is 10 cm lang (gevist 16 cm) bij een gewicht van 19 gram. Ideaal voor het verticalen. Ook voor het gooien vanaf de kant op snoekbaars Polderkunstaas bij uitstek, zowel hoog als boven de bodem te vissen. Actie: beide poten geven een wuivende actie waarbij ze naar acteren gericht zijn. Het lichaam blijft stabiel. Gebouwd door Klaasjan Zuidema.
De Mega Baaldag is 18 cm lang (gevist 26 cm) bij een gewicht van 80 gram. Uiterst langzaam te vissen. Voor het precies volgen van het talud. Uitstekend o.a. voor het verticalen op snoek ook vanuit de bellyboot. Actie: beide poten geven een wuivende actie waarbij ze naar achteren gericht zijn. Het lichaam blijft stabiel. Gebouwd door Klaasjan Zuidema.
De Roepe is 15 cm lang (gevist 24 cm) bij een gewicht van 40 gram. Grote softbait voor een relatief lichte hengel. Kan gevist worden met een enkele haak maat 6/0. Door de enkele bovenstandige haak wordt nauwelijks vuil gehaakt. Actie: de staart gaat als een kurkentrekker door het water, ook als de roepe zakt na bijvoorbeeld een inworp. Hierdoor uitstekend voor het prikken onder een brug of in een duiker. Gebouwd door Klaasjan Zuidema.
De Evertaaske is 21 cm lang (gevist 30 cm) bij een gewicht van 60 gram. Idee n.a.v. "lizard van Uncle Josh" ( dit is een eigenontwerp). Uitstekend te werpen met een jerkbaithengel. De meeste aanbeten worden verzilverd als van een takel met twee dreggen gebruik wordt gemaakt. Actie: de staart gaat als een kurkentrekker door het water waarbij de pootjes naar achteren schommelen. Zowel traag als snel te vissen. Hierdoor voor zowel het werpen als trollen geschikt. Gebouwd door Klaasjan Zuidema.
De Lutje Evertaaske is 14 cm lang (gevist 20cm) bij een gewicht van 35 gram. Deze kleine uitvoering van de Evertaaske kan gevist worden met een enkele haak maat 6/0. Door de enkele bovenstandige haak wordt nauwelijks vuil gehaakt. Actie: de staart gaat als een kurkentrekker door het water waarbij de pootjes naar achteren schommelen. Zowel traag als snel te vissen. Hierdoor voor zowel het werpen als trollen geschikt. Gebouwd door Klaasjan Zuidema.
De Kounavvel is 18 cm lang bij een gewicht van 100 gram Idee n.a.v. de bullfrog (dit is een eigen ontwerp). Het trolkunstaas van het laatste jaar. Actie: beide poten vibreren in het water en geven daarbij veel trillingen af. Hierdoor is een zware hengel nodig tijdens het trollen. Voor het gericht vissen op grote snoek een perfecte softbait. Gebouwd door Klaasjan Zuidema.
Een jerkbait/glider,gemaakt van 18mm beukenhout. Gewicht 65gr en gaat ongeveer 1-1.5mtr diep. Afhankelijk of je hem trollend of werpend vist. Gebouwd door Peter Kikkert.
De handeling die je moet verrichten om de jerk mooi te laten bewegen zijn: korte felle tikken van ongeveer 30 a 40 cm. Dan glijd hij eerst heel sierlijk rechtuit om aan het eind naar links of naar rechts te flanken. Hij is vrij zwaar uitgelood dus als hij flankt gaat zijn neus ook weer naar beneden! Gebouwd door Marcel.
Dit is een Baars: lengte 12 cm en 40 gram. De actie is natuur getrouw. Je brengt hem tot leven met je hengeltop! Gebouwd door Jan Kees van Herk.
Dit is een Voorn: lengte 10 cm en 30 gram. De actie is gelijk aan een echte Voorn. De reflecterende verf doet hem van een echte Voorn niet onderscheiden. Gebouwd door Jan Kees van Herk.
Boven een Divani Diver. Onder een Divani Tekneek. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Twee Divani 5.75inch roundnosed gliders. Gebouwd door Dirk Van Nieuwenhove.
Gallerie 1 Gallerie 2 Gallerie 3 Gallerie 4 Gallerie 5 Gallerie 6 Gallerie 7 Gallerie 8 Gallerie 9 Gallerie 10