Gallerie 1 Gallerie 2 Gallerie 3 Gallerie 4 Gallerie 5 Gallerie 6 Gallerie 7 Gallerie 8 Gallerie 9 Gallerie 10

Deze 3 delige plug is gebouwd door Henk. Het is een drijvende plug die ongeveer 1,5 tot 2,5 meter diep gaat.
Deze grote licht verzwaarde spinner is gebouwd door John Lavooij van Johns Lures and stuff. De propellor voorop zorgt voor extra aantrekkingskracht. En let op de fraaie haakversiering.
Ook deze verzwaarde spinner is gebouwd door John Lavooij van Johns Lures and stuff. Hij heeft de twee spinnerbladen in elkaar gehangen. Een techniek die een fraaie aktie tot gevolg heeft.
De Beaverturd is een geweldige creatie van Jim 'Beaver' Slivinsky uit Cudahy, Wisconsin. Het staartstuk bestaat uit een piepschuim propellor. Deze zorgt voor een verassende aktie.
De Divani Pike Whacker, het houten gedeelte is ongeveer 14cm lang, draait perfect rond, zelfs als je traag binnendraait. Origineel design van Dieter Maiberg.
De nieuwe 10" versie van de Divani 7" glider, draagt de naam "Divani's 10" glider". Hij weegt 195g en is gemaakt voor een musky gids uit Canada. Glijdt echt enorm wijd van links naar rechts.
De Shark. Op basis van de Salmo Fatso. Het is een glider. De eerste jerkbait die Frank van Vliet maakte.
Alledrie 9" pluggen. In de kleuren Perch, Orange Tiger en Dalmation. Allen gebouwd door Cliff Honeycutt, van Predator Lures in Columbus, Ohio.
Cliff Honeycutt bouwde ook deze jointed versie van zijn 9" plug.
Rik Durieu uit Belgie maakte deze mooie hele kleine shads zelf. En vangers zijn het ook. Rik ving er al diverse zeebaarsen mee.
Deze geweldige kopie van de de Tukker is 16 cm lang, weegt 65 gr en heeft een glidende actie. Is gespoten in de kleur fire tiger. Gebouwd door Edwin Klepke.
Deze kopie van de Darter is gespoten in de kleur pink diamant, en heeft een lengte van 13cm. Gebouwd door Edwin Klepke.
Deze kopie van de Grandma is 24 mm breed en heeft een lengte van 23cm. Is gespoten in yellow redhead met daaroverheen een diamantfinish en is 3 x afgelakt met siergrindepoxy. Gebouwd door Edwin Klepke.
Deze Ace scud is nagemaakt van een afbeelding uit een catalogus. Deze is gespoten in fire tiger en weegt ongeveer 75 gram en is 16 cm lang. Hij heeft de actie van een "slang" die door het water zwemt. Gebouwd door Edwin Klepke.
Deze handgeschilderde jerkbait draagt de naam "Griz Tiger". Hij is 15 cm lang en ongeveer 70 gr. Gebouwd door Ove Bjorkqvis.
Deze wobbler is genaamd 'Bleak'. Hij is gebouwd door January.
Deze 'Perch' is een dieplopende plug. Hij is gebouwd door January.
Een mooie 'minnow' wobbler. Ook deze is gebouwd door January.
Deze 'Ghost' is een zwarte variatie van de 'Bleak'. Hij is gebouwd door January.
Dit is de 'Bullhead'. Wederom gebouwd door January
Deze mooie wobbler is genaamd de 'Brown Trout'. Hij is gebouwd door January.
De 'Tidder', ook een prachtexemplaar, gebouwd door January.
Dat je diverse soorten kunstaas prima met elkaar kunt combineren laat deze spinner van Bernd van Broekhoven duidelijk zien. De shad complimenteert de actie van de spinner perfect.
Een leuke spinnerbait gebouwd door Bernd van Broekhoven. Hij versierde de haak met een octopus rubber, zoals vaak in de zeevisserij gebruikt word. Simple, goedkoop maar zeer doeltreffend.
Ook deze spinnerbait is gebouwd door Bernd van Broekhoven. Deze keer versierde hij de haak met een octopus, in combinatie met een twister.
Deze plug is een creatie van Marlon Li-a-young. Hij noemt hem 'De Passion'. Gaat ca. 50cm diep met een goede actie. Kan zowel vanaf de kant als slepend gevist worden. 18mm dik en 13cm lang.
Ook deze copy van een Ludela in de kleuren wit/rood is gebouwd door Marlon Li-a-young.
Ook deze Ludela copy is gebouwd door Marlon Li-a-young.
Deze goed gelukte Darter copy is wederom gebouwd door Marlon Li-a-young. In de kleur Paars.
Alle pluggen zijn licht drijvend of langzaam zinkend uit gevoerd. Ze zijn gemaakt van teakhout van 15mm dikte. Gebouwd door Cor Sluimer.
Deze twee pluggen zijn kopieen van de Grandma. De paarse is Marlon op de plug zijn eerste visdag reeds kwijt geraakt. Gebouwd door Marlon Li-a-young.
De spinners zijn eigen creaties van Marlon Li-a-young. Het zijn onverzwaarde spinners. De haakversieringen zijn afkomstig van tweedehands materiaal (wol, afstoffer, de zilveren kraaltjes zijn afkomstig van een oude halsketting. Ze lopen/draaien perfect tussen de 30 en 50 cm diepte.
Een buzzbait op zeer eenvoudige wijze gemaakt met een schuiflood en epoxylijm. De haak is gefixeerd met een stukje krimpkous. De haak is versiert met een twisterstaart en een octopus. Gebouwd door Henk Roos.
Deze kleine spinnerbait is ook gemaakt met een schuifloodje en epoxylijm. Hij is ongeveer 10 cm lang. En bedoeld om de Baars te belagen. Gebouwd door Henk Roos.
Dit zijn een drietal buzzers die het mogelijk maken elke spinner om te toveren tot een inline buzzbait. Simpelweg door de buzzer voor de spinner te bevestigen. Gebouwd door Henk Roos.
Een hele mooie kopie van een helltail. Origineel design van Gordon Griffiths. Kopie gebouwd door Janne Ovaska.
Deze jerkbait, gebouwd door Frankie Francois, is een apart geval. Deze gaat bij het binnenvissen op zijn flank kantelen en ondertussen links en rechts uitslaan. De lengte is 14 cm.
Dit is een glider die je zr traag moet vissen, een uitstekende jerkbait voor in de koudere maanden. Ook gebouwd door Frankie Francois.
Deze suspenderende 16 cm lange Jerkbait is gemaakt uit 16 mm beuken. Na het spuiten in de kleuren is een laag Hobby glitterverf van Deco Art aangebracht, hierna zijn twee lagen Envirotex nodig om de glitterlaag te beschermen.
Deze heel licht zinkende 16 cm lange Jerkbait is gemaakt uit 16 mm beuken. Na de kop is een kieuw in gefreesd om een mooi verloop naar het lijf te krijgen. Voor het bolle oogje is eerst een kleine holte geboord voordat hij er is ingelijmd.
Identiek als de vorige alleen met andere kleuren en een iets grotere haakmaat.
Deze suspenderende Jerkbait is 17 cm lang en gemaakt uit 18 mm beuken. Voorzien van een glitterlaag en in gefreesd na de kop. Voor het bolle oogje is eerst een verdiepte holte geboord.
Deze suspenderende Jerkbait is16 cm lang en gemaakt uit 16 mm beuken. Er is een motief mee gespoten en als laatste laag een waas van fluorescerend zilver.
Deze licht zinkende Jerkbait is 16 cm lang en gemaakt uit 16 mm beuken. Uit een geknipte mal zijn kieuwen gespoten. De achterste dreg is inmiddels vervangen door een normale omdat deze de actie nadelig benvloed.
Deze suspenderende Jerkbait is 18 cm lang en gemaakt uit 16 mm beuken. Ook weer gefreesde kieuwen, een gespoten patroon en zwarte kieuwen. Deze heeft ook de verzonken liggende bolle ogen.
Deze suspenderende Jerkbait is 17 cm lang en gemaakt uit 16 mm beuken. Voorzien van een staart van lexaan. Door een loodje op de lijn voor de stang is deze te vissen met een zagende beweging, door kleine rukjes te geven. De vis is zelf nog net drijvend.
Deze licht zinkende jerkbait is 17 cm lang gemaakt uit 18 mm beuken.
Deze 13 cm lange Jerkbait is wat korter dan de anderen en gemaakt uit 18 mm beuken. Hier zijn ook vinnetjes mee gespoten.
Naam: jelow perch, 10cm/30g en 13cm/40g, drijvende glider. Is licht te vissen aan een 40g baitcaster. Gebouwd door Guus Cornelissen.
Een zestal gliders gebaseerd op de Stalker Glider. Deze zijn echter zinkende uitvoeringen, speciaal om wat dieper te kunnen vissen. Gebouwd door Henk Roos.
Een nieuwe kleur in het assortiment van Aappu-corp. (van Janne Ovaska). Hij noemt hem "Burt".
Gallerie 1 Gallerie 2 Gallerie 3 Gallerie 4 Gallerie 5 Gallerie 6 Gallerie 7 Gallerie 8 Gallerie 9 Gallerie 10