Up


U wilt graag zelf spinners, spreaders, leaders en andere zaken van staaldraad maken, maar bent niet zo handig met een rondbek tangetje. Steeds maar weer mislukte oogjes. Dan is de Boggs Tacklemaker de oplossing. Hij maakt het werken met staaldraad tot kinderspel. De

Montage:

De Boggs Tacklemaker is in enkele stappen een op eenvoudige manier in elkaar te zetten. Als je het product koopt krijg je er een uitgebreide handleiding in waar precies in staat wat te doen. Het is de bedoeling dat je de Boggs Tacklemaker, nadat je hem in elkaar hebt gezet, aan een werkbank bevestigt. Als je ruimte genoeg hebt kun je dan rechtstreeks aan het blad van je werkbank doen. Hiervoor gebruik je twee passende schroeven die niet meegeleverd worden. Maar als je net als ik altijd ruimte tekort komt en je werkbanken voor verschillende doeleinden gebruikt is het handig om een verplaatsbare constructie te maken.Schrik niet, dat is zeer simpel en iedereen kan het. Alles wat je nodigt hebt is een plank en twee lijmklemmen. Zorg er wel voor dat de plank voldoende dik is. Tussen de 2 en de 2,5 cm is prima. Zorg er ook voor dat de plank voldoende lang en breed is. Ongeveer twee keer de lengte van de Boggs Tacklemaker. Schroef de Boggs Tacklemaker op deze plank zoals je hem normaal aan een werkbank zou bevestigen. Je gebruikt hiervoor dezelfde twee passende schroeven. Denk er aan dat ze niet te lang zijn anders komen ze door de plank heen. Neem nu de plank waarop de Boggs Tacklemaker is bevestigt en plaats hem op de rand van je werkbank. Zet aan beide kanten de plank met de lijmklemmen aan je werkbank vast. En de Boggs Tacklemaker is klaar voor gebruik. Ben je er klaar mee, dan verwijder je simpelweg de lijmklemmen en kan je de werkbank voor iets anders gebruiken.

Bediening:

De bediening van de Boggs Tacklemaker is erg makkelijk. In de handleiding staan een paar basis voorbeelden, maar de mogelijkheden zijn ontelbaar. Laat je fantasie de vrije loop. En lukt het je om onverklaarbare redenen toch niet goed, dan zijn er op de website van Boggs Tacklemaker, onder de knop "Video" een aantal duidelijke stap voor stap filmjes waarin alles nog eens uitgelegd word.Uitbreidingsmogelijkheden:

De Boggs Tacklemaker kan je makkelijk geschikt maken voor een grote diversheid aan staaldiktes. Je kan een uitbreidingssetje kopen die dit eenvoudig mogelijk maakt. Je schroeft de diverse onderdelen simpelweg op je Boggs Tacklemaker en je bent klaar.

Kortom een professionele tool waar je heel veel mee kunt. Zeker de investering waard. Ook als je wel goed met een rondbek tang overweg kunt is de tool erg handig. Zeker als je wat grotere hoeveelheden maakt. De Boggs Tacklemaker zal er toe bijdragen dat je productie tijd aanzienlijk wordt ingekort. Waardoor je weer meer tijd over hebt voor andere projecten.

Een echte aanrader dus! Bent u geinteresseerd en wilt u meer weten surf dan naar www.luresandstuff.nl.