Vangstenblog
Visma 2009

Nieuw op deze site

 

 TerugVangstenblog.

Al sinds ik met de website bezig zijn krijg ik verzoeken van mensen om hun vangstfoto's te plaatsen. Tot op heden heb ik dat altijd geweigerd, omdat ik vond dat het op deze website meer ging om het kunstaas, en niet om de vangsten.

Inmiddels heb ik deze visie toch wel bijgesteld en heb ontdekt dat de vangsten minstens zo belangrijk zijn als het kunstaas zelf. Ik wil deze dan ook een mooie en vooral leuke plek geven binnen deze website. Ik heb besloten dit te gaan doen in de vorm van een blog. Een ieder die vangstfoto's wil toevoegen zal van mij toegang krijgen tot het blog, opdat hij e.e.a. zelf online kan zetten.

Nu gaat het hierbij natuurlijk niet om zomaar vangstfoto's. Daar is immers al voldoende ruimte voor op het wereld wijde web. Nee, het gaat hier uitsluitend om vangstfoto's van vissen gevangen aan zelfgemaakt kunstaas. Verdere uitleg is in het blog te vinden. Het blog zelf is te vinden op http://vangsten.lurebuilding.nl en is voor een ieder toegankelijk.

Wil je zelf ook foto's toevoegen, stuur me dan een e-mail en ik zal je de benodigde toegang verschaffen.

TerugVisma 2009

Ook compleet Vismaf?

Sta jij met liefde ‘s ochtends vroeg op om verzekerd te zijn van de beste visstek? Ken jij de viswateren op je duimpje en raak je enthousiast van een goede vangst? Kortom, ben jij compleet Vismaf? Bezoek dan Visma 2009, de grootste hengelsportbeurs van Europa.

Van 26 t/m 29 maart 2009 presenteren ruim 100 exposanten (groothandels, detaillisten, boten en toerisme) zich in Ahoy Rotterdam. Daarnaast worden leuke activiteiten en lezingen georganiseerd. De ideale dag uit voor iedere hengelsportliefhebber!

Op http://www.visma.nl kun je je toegangskaart nu al met korting kopen. Maar je kunt je kaartje ook winnen! Ga naar de website en doe mee met de actie ‘Wat is jouw Visma gevoel?’. Haal de regisseur of fotograaf in je naar boven en maak in een creatieve foto of origineel filmpje duidelijk wat jouw Visma gevoel is! De beste, gekste of meest originele inzendingen winnen mooie prijzen. Niet alleen maak je kans op gratis toegangskaarten, ook geeft Visma een waardecheque van € 150,- weg voor degene met de meest originele inzending.

Ben jij compleet Vismaf? Kom dan naar Visma 2009!

Terug