Up

Zo tegen de kerst zie je in de diverse winkels en tuincentra's de schappen vol liggen met allerlei decoratie materiaal. Zo hebben ze jaarlijks ook spuitbussen met glitters. Altijd zilver en goud. Maar af en toe zelfs rood en groen. Deze worden normaliter gebruikt om allerlei produkten mee te versieren, zoals kerstbomen, bloempotten en kerstballen.

Het zijn spuitbussen waarin een glitters in een soort blanke lak zitten. Je spuit deze eenvoudig over je kunstaas heen om een mooie laag glitters te krijgen. Voor veel glitters spuit je meerdere dunne lagen over elkaar.

Dit is beter dan losse glitters over je (natte) kunstaas strooien. Ten eerste krijg je het met losse glitters heel evenredig verdeeld. Terwijl dat met een spuitbus geen probleem is. Ook heb je geen last van uitstekende glitters, daar de glitters in een soort blanke lak verpakt zitten. Erg handig dus.

Nog een laatste tip, vaak loont het zich om te wachten met de aanschaf tot na feestdagen. In alle winkels worden dergelijke artikelen dan altijd in de uitverkoop gedaan!!!