Up


Dit boek behandelt alles wat te maken heeft met het maken van spinnerbaits, jiggen, buzzerbaits en buzzer spinnerbaits, onverzwaarde en verzwaarde spinners, het zelf gieten van jigkoppen en spinnerbaits, het afwerken van spinnerbaits en veel meer.

De auteur legt alles tot in de kleinste details uit en waar nodig illustreert hij zijn ideeŽn met visverhalen. Het boek bevat een groot aantal tekeningen waarop duidelijk te zien is waarover in de tekst gesproken wordt. Het boek leest heel vlot en is duidelijk gestructureerd. De woordenlijst achteraan in het boek en de lijst van winkels die componenten verkopen is zeker welkom.

Hoewel dit boek uitsluitend gericht is tot diegenen die op black bass en largemouth bass vissen, kan je makkelijk de ideeŽn overzetten naar het snoekvissen. Het gaat vooral over klein aas, dus "Think big" met dezelfde ideeŽn.

Het is een absolute aanrader voor zij die geÔnteresseerd zijn in het zelf maken van spinnerbaits en gelijksoortig aas met loodmallen. Het enige nadeel is het totaal afwezig zijn van foto's. Het is echter helemaal niet storend. Als je enkele catalogi van de online winkels opvraagt, dan kan je zelf foto's terugvinden van de gebruikte materialen. Echt een aanrader en een zeer gespecialiseerd boek!