Up


Naam: Ace Fat Flipper
Lengte: 125 mm
Gewicht: 52 gr

De Ace Fat Flipper is wederom een perfect stuk kunstaas van Gordon Griffiths. Met zijn 52 gram is hij perfect een flink eind weg te zetten zonder dat het na een paar worpen al oncomfortabel wordt. Je kan de Ace Fat Flipper werkelijk de hele dag gebruiken. Na 500 worpen is hij door zijn relatief lage gewicht nog steeds erg comfortabel.

De Ace Fat Flipper is een drijvende jerkbait. Hij glijdt echt fantastisch van links naar rechts. Er is ook niet veel voor nodig om deze jerkbait van een sublieme aktie te voorzien. Dat maakt de Ace Fat Flipper ook erg geschikt voor beginners.

Verder is de Ace Fat Flipper, zoals we dat van Gordon Griffiths gewend zijn erg mooi en degelijk afgewerkt. Met wederom schitterend mooie kleuren combinaties. De finish is keihard en bedtand tegen menig snoekentand. De splitringen en dreggen zijn van prima kwaliteit en dus kun je met deze jerkbait direkt aan de gang, zonder eerst de nodige modificaties uit te moeten voeren. Dat is bij veel gerenommeerd kunstaas wel anders.

Deze Ace Fat Flipper is nu al een van mijn favoriete jerkbaits.

Henk Roos