http://www.lureparts.nl/


Nieuwe website!

Jawel. Het is zover. Onze nieuwe site is on-line. Het heeft even geduurd, maar met het eindresultaat zijn wij erg tevreden. Meer hierover leest u hieronder.

Na drie jaar vonden wij het tijd worden voor een nieuw website jasje. Ook zaten er een aantal fouten in de programmatuur die nu verholpen zijn. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Wat is er zoal veranderd:

 1. Het uiterlijk. De site erg foto georiënteerd geworden, wat het zoeken erg vergemakkelijkt.
 2. Wij hebben de Duitse taal toegevoegd.
 3. De verzendkosten zijn aanzienlijk verlaagd. Betaalde u eerder €5.50 verzendkosten. In de nieuwe site is dat gewijzigd in €1.95. Iedereen betaalt vanaf nu trouwens €1.95 verzendkosten, ongeacht de grote van zijn bestelling. Naar andere EU landen incl. België is dit €4.95 geworden.
 4. Bepaalde zware producten hebben een gewichttoeslag gekregen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het ‘super soft plastic’ uit ons assortiment. Deze toeslag geldt overigens alleen bij verzenden naar het buitenland.
 5. De kortingsstructuur zoals wij die hanteerden is aangepast. Bij een bestelling boven de €50, kunt u nu kiezen uit verschillende ‘free gifts’. Zo kunt u kiezen voor 50 gratis splitringen, maar ook voor de optie gratis verzenden binnen Nederland.
  NOOT: Klanten die reeds recht hadden op 10% korting of meer, behouden deze korting. Zij kunnen het beste bestellen via email.
 6. Als laatste hebben wij een ‘how to make’ pagina toegevoegd. Hier vindt u tips, tricks en bouwplannen.

  Dit is een greep uit de wijzigingen. Ik zou zeggen kijkt u vooral rustig rond. Mocht u vragen hebben, dan kunt u zoals altijd terecht op info@lureparts.nl.

  Tot volgende keer! Bouw en vang ze,

  Met vriendelijke groet,

  Oscar Wissink
  http://www.lureparts.nl